Something Interesting Today...DO CLICK to know! Peace :)

WELCOME TO BIQCLOZET :)

The place where you can get beautiful wall stickers, preloved jeans/pants/clothes/shoes/accessories, delicious jelly drinks, creative beanie hats, andddddd many more!

Words Of The Day

"What Are You Waiting For? Let's shop!"

BiqCloZet Specialties

Sunday, March 21, 2010

BiqCloZet - BikiBeanie On Sale!


I have a friend. Her name is Fara.
She loves to knit, so we call her knit goddess.

Fara has a project. It is called Project Yarn.
She would like to sell her masterpieces, but she's too cute to sell it on her own.

When Myra advertising the amigurumi,
Adib advertising the kerchief,
Fara's sister advertising flower headband,
I now, proud to present you, the
"bikibeanie".
(I name it after my name sebab dia buat dua kali!)

Wear it like this.

Or like this.

Remember...it is 100% handmade!

Interested?

She'll make more! Stay tune!
(Hold your breath, gals)

10 comments:

Zaff SuriaFM said...

biq, kalau i nak order beanie ni, kawan u tu still buat lagi tak? how much ye?

Biqque said...

eh buat zafffffffffffff! u just cari bagitau jenis/style camne u nak, n ukuran kepala u...then she will do it. lagi bagus if ada gambar (like what i did before). harga kena tgk style and benang :)

u nak like mine or other style?

Zaff SuriaFM said...

i nak yg simple2 je, mcm u punye pun ok. tapi masalahnya ukuran kepala tu. mcm mana nak tau?

Biqque said...

ha mine is very simple but nice...tu pun i dah cut off yg lain (kalo tak, banyak) :D

owh senang je ukuran kepala u tu...u amik tali, lilit dari dahi ke tengkok macam u nak pakai beanie tu...then ukur kat pembaris tgk brapa cm...nanti i tell my fren the ukuran...tapi slalunyer dia leh budget kepala dia je, cuma kadang ada orang kepala kecik or besar kan...takut tak muat or terlebih besar...but as for mine, dia buat lebih tali blkg so that u bleh adjust! isnt that great??? so nak kaler ape?

Zaff SuriaFM said...

ukuran kepala 56cm. mtk dia buat mcm u punyala, ada tali kat belakang. manala tau terkecik, terbesar ke. i nak kaler dark blue. bape harga dia?

Biqque said...

ok zaff, dah bgtau dia...nanti dia carikan dulu benang kaler dark blue tu, then dari situ dia akan kira harga (dun worry tak melampau harganya :D)

btw, ifffff kaler dark blue takde, ada option kaler lain tak? sila beri 3 warna. mekasih :D

Zaff SuriaFM said...

kaler mcm u, black or dark brown

Biqque said...

ok zaff! ur beanie dah siappppppppppp!

Harga RM55 (sebab custom made and hand made). Tu harga by hand ye. If u nak post, tambah postage charges la ye...mekasih :)

u nak by post ke by hand? lemme know :D

cicakuben said...

biq...yg ni bebila pon bole order kn?
elle pon nk..but bkn skrg sb bdget takde skrg..huuhuu over blnje la this month..encik hubby da geleng2 pala da..:), we all psg aircond tuk Luna,xsgup la tiap mlm bjaga kipas dia..
erms, :), eee xsbr nye nk order (:

Biqque said...

bleh...if nak, roger je...

Related Posts with Thumbnails